F A S H I O N S H I P

F A S H I O N S H I P

The Fancy Crew

Funfactek rólunk

2018. március 03. - Fashionship

Emi

Kira

Szancsi

1. Ha nem itt élnék tuti pandagondozó lennék. 1. Jöhet minden, ami unikornisos. 1. Mindig nagyon gyorsan sétálok. Ha késésben vagyok, ha nem.

2. Nem tudom felrakni a             Pombäres tetkót.

2. Cipőmániás vagyok. 2. Szeretek mások számára kényelmetlen helyzetekben ülni, aludni, feküdni, BÁRMIT csinálni.
3. Szívecskéket szeretek minden mennyiségben. 3. Sosem ismerem azokat a divat kifejezéseket, amikről a Crew többi tagja beszél. 3. Ajaktermék mániás vagyok.
4. Ha van mesterien finom sütemény, az a macaron, de a fánkok sem utolsók. 4. Imádok aludni reggel, napközben, bármikor. 4. 35/36-os lábam van.
5. Nem tudom emberek hogy tudják szeretni a macskákat. 5. A horror filmeket először mindig valóságosnak hiszem. 5. Félek a fodrászoktól.
6. Egy hétköznapi lány különleges álmokkal. 6. Nagy kedvencem a Balea dinnyés fátyolmaszkja. 6. Imádok a Crew többi tagjának értelmetlen, agybomlasztó mémeket, videókat küldeni.
7. Shoppingnapok és fashionweekek nélkül nem létezik élet. 7. A kiskutyám, Sziriusz mindig vinnyog a mentővel és a harangokkal együtt. 7. Gyűjtöm a szép üvegeket, poharakat.
8. Kiakasztom a barátaimat azzal, hogy nem ismerem a meséket, amiket néznek. 8. Kívülről fújom a Lagzi Lajcsi mixet. 8. Meg tudom fordítani a nyelvemet a számban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionship.blog.hu/api/trackback/id/tr4213709932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása